25. sep 2023

Matchmaking åbnede en dør for nye markeder for KIRT x THOMSEN

KIRT x Thomsen er en visuel strategisk rådgivningsvirksomhed, der tilbyder konceptualisering og visualisering af komplekse R&D processer. Gennem samarbejder hjælper de deres kunder med at skabe et fælles sprog og skabe bro til deres stakeholders ved at synliggøre ideer, koncepter og visioner i en let forståelig måde.

Med denne tilgang og deltagelse i forskellige Clean-projekter og aktiviteter, er de kommet ind i et større konsortium gennem ejendomsfirmaret Hines, som er en del af New York Climate Exchange på Governors Island projekteringen. Et center for udvikling og implementering af innovative løsninger mod klimakrisen.

Matchmaking gav adgang til nye markeder

Tilbage i 2020 deltog KIRT x THOMSEN i et matchmaking forløb i Nordic Solutions for C40 projektet, som Clean stod facilitator for. Her mødte de online det amerikanske ejendomsforvalter Hines for første gang, hvor de sammen skabte et bud på en løsning til Helsinki Energy Challenge. Selvom de ikke fik buddet, kickstartede matchmaking forløbet deres relation, som gav KIRT x THOMSEN adgang til nye markeder og sektorer i det lange løb.

Indirekte gav matchmaking forløbet os adgang til nye markeder i USA, men også muligheden for at networke og synliggøre os – Rune Kirt, CEO

Senere deltog KIRT x THOMSEN i en delegation til USA igennem projektet EU Techbridge, hvor de mødte Hines fysisk, som banede vejen for mere samarbejde og flere eventyrer i USA.

En del af et konsortium i USA

Efter at have mødt Hines, både virtuelt og fysisk, har KIRT x THOMSEN selv rullet videre med dem og lavet forskellige samarbejder.

I 2021 hjalp KIRT x THOMSEN Hines med at skabe redskaber, der kunne fortælle om de tekniske value propositions i et nyt ejendomsbyggeri i New York med fokus på bæredygtighed. Denne hjælp og rådgivning fra KIRT x THOMSEN var succesfuldt og da der skulle udvikles en ny bydel i New York med fokus på fremtidens klima, blev KIRT x THOMSENs direktør Rune Kirt spurgt om de ville være en del af konsortiet.

Klynge giver muligheder for virksomheder

KIRT x THOMSEN har været medlem af Clean i mange år og har gennem klyngen deltaget i mange aktiviteter og forløb – både nationalt og internationalt. Deres involvering i forskellige aktiviteter har båret frugt og givet dem muligheder de ikke umiddelbart ville have skaffet selv. I 2020 deltog de i TechBBQ, hvor de udover synlighed fik skaffet sig en større kunde:

Ved at bruge en klynge som Clean giver det én muligheder som man normalt ikke lige får. F.eks. fik vi mødt Hines og i 2020 fik vi en større kunde fordi vi deltog som udstiller på TechBBQ & LOOP -Rune Kirt, CEO

Bliv medlem af Danmarks miljøklynge i dag


Vil du vide mere?


Aktuelt

Alle nyheder
Case

27. feb 2024

TheNewSort: LOOP gør en forskel for Startup

Case

13. feb 2024

Fremtidens carbon capture – Forebyggelse af biprodukter af aminbaseret CO2-fangst

Case

8. feb 2024

Kleen Hub: En lokal løsning med global Indflydelse på engangsaffald

Clean og Danish Export Association indgår afalte om større samarbejde. Fra venstre: Scott Allison (Clean), James Armour (Clean), Ilse Korsvang (DEA) og Klaus Kattenhøj (DEA). (c) Clean
Nyhed

30. jan 2024

Clean og Danish Export Association indgår aftale

Nyhed

19. jan 2024

Fem SMV’er modtager støtte til international satsning

Nyhed

11. dec 2023

Ny hjemmeside og opdateret visuel identitet for Clean

Nyhed

21. nov 2023

195 mio. kr. skal hjælpe virksomheder med at mindske deres klimaaftryk

Case

6. okt 2023

Dansk vandteknologi bliver opkøbt af amerikansk firma

Billede af seks personer fra videnbroprojektet.
Case

3. okt 2023

Samarbejde om håndtering og genanvendelse af PTFE

Case

3. okt 2023

Turn waste into homes – 3D printet huse mindsker CO2 aftryk

Case

30. sep 2023

MicroChange – FLOW var værdigfuldt for vores startup

Billede af en container fyldt med planter til pilottest af regnbede.
Case

18. sep 2023

Mikrobiologisk potentiale i regnbede