30. jan 2024

Clean og Danish Export Association indgår aftale

Clean og Danish Export Association indgår afalte om større samarbejde. Fra venstre: Scott Allison (Clean), James Armour (Clean), Ilse Korsvang (DEA) og Klaus Kattenhøj (DEA). (c) Clean

Clean og Danish Export Association går sammen om at øge eksporten af danske løsninger.

Clean og Danish Export Association har styrket deres engagement i at fremme danske løsninger på det globale marked ved officielt at underskrive en partnerskabsaftale den 17. januar.

Dette strategiske samarbejde er en afgørende milepæl, da begge organisationer går sammen om at drive innovation og lette internationaliseringen af danske vand- og affaldsvirksomheder. Beslutningen om at formalisere partnerskabet bygger på et års vellykket samarbejde i 2023 og har til formål at opnå en mere effektiv og koordineret tilstedeværelse.

 

”Partnerskabet understreger vores fælles engagement i at drive ekspertise i branchen og støtte danske virksomheders internationaliseringsmål,” siger Scott Allison, Projektchef for Internationale aktiviteter, Clean.

 

Det primære fokus for partnerskabet er gensidigt at øge synligheden og potentialet for danske virksomheder inden for vand- og affaldssektoren, både nationalt og internationalt. Samarbejdet vil dreje sig om at støtte hinandens ambitioner og arbejde tæt sammen med nøgleinteressenter for at styrke eksporten af danske vand- og affaldsløsninger.

 

Fælles mål skal skabe internationale ambitioner

Partnerskabet lægger særlig vægt på det fælles mål om gensidigt at styrke den danske vand- og affaldsindustri både i Danmark og i udlandet. Dette vil blive opnået gennem initiativer som messer, træningsprogrammer, eksportrådgivning og lettere adgang til finansiering for virksomheder. Delegationer til Danmark og udlandet vil være en integreret del af samarbejdet, der starter med deltagelse i IFAT Water & Waste Trade Fair i München fra 13.-17. maj.

 

Her vil begge parter samarbejde på den danske fællesstand med en delegation af virksomheder, ledet af Danish Export Association, der viser innovationen og kapaciteten i den danske vand- og miljøsektor.

 

Læs mere om muligheden for at udstille på IFAT

 

“Det, der startede som et eksperiment med at bringe Clean og dets medlemmer ud i verden på messer, er nu ved at blive formaliseret. Feedbacken fra Cleans udstillende medlemmer har været meget positiv på Pavilion of Denmark, og modtagelsen blandt vores medlemmer har også været meget støttende for de mange startups” siger Klaus Kattenhøj, Head of Water Tech, Danish Export Association.

 

“Vi er begejstrede for at indlede dette strategiske partnerskab med Danish Export Association. Sammen sigter vi mod at forstærke den globale effekt af danske vand- og miljøløsninger gennem innovation, samarbejde og øget synlighed.” siger Scott Allison, Clean.

 

Som samarbejdet udfolder sig, forventer Clean og Danish Export Association en spændende rejse forude, der vil bidrage væsentligt til danske vand- og miljøvirksomheders internationaliseringsambitioner.


Vil du vide mere?


Aktuelt

Alle nyheder
Nyhed

17. maj 2024

Otte nye videnbroprojekter godkendt til test og demo af miljøteknologiske løsninger

Case

15. maj 2024

Updrift Copenhagen: Bæredygtig klimatilpasning

Nyhed

15. maj 2024

Tre medlemmer af Clean får midler til internationale muligheder

Nyhed

17. apr 2024

Clean er igen i år vært for Tech Tour med over 45 investorer

Nyhed

2. apr 2024

Syv danske virksomheder modtager midler til internationale aktiviteter

Case

20. mar 2024

EWA Sensors: En simpel sensor med komplekse data

Nyhed

13. mar 2024

800.000 kr. tildelt projekter med fokus på vand- og miljøteknologiske løsninger

Case

27. feb 2024

TheNewSort: LOOP gør en forskel for Startup

Case

13. feb 2024

Fremtidens carbon capture – Forebyggelse af biprodukter af aminbaseret CO2-fangst

Case

8. feb 2024

Kleen Hub: En lokal løsning med global Indflydelse på engangsaffald

Nyhed

19. jan 2024

Fem SMV’er modtager støtte til international satsning

Nyhed

11. dec 2023

Ny hjemmeside og opdateret visuel identitet for Clean