Bliv medlem af Clean

Clean er stedet for dig, der arbejder inden for vand- og miljøområdet. Her mødes mere end 800 aktører indenfor Vand i teknosfæren, Klimatilpasning, Affald, Ressourcer & Materialer, Luft, og Jord, Vand & Natur årligt.

Som en del af Clean – Danmarks Vand- og Miljøklynge får du et styrket netværk og aktuel viden inden for vand- og miljøområdet både fra ind- og udland. Vi tager udgangspunkt i vores medlemmers behov, når vi udvikler nye aktiviteter, hvad end det er matchmaking, partnerprojekter, internationalisering, videnspredning eller kompetenceudvikling.

Gennem vores stærke strategiske samarbejder med både offentlige organisationer, forsyninger, brancheorganisationer, virksomheder og videninstitutioner åbner vi døre for din virksomheds innovation, forretningsudvikling og vækst.

Som medlem profilerer vi vores medlemmer nationalt og internationalt, deler deres succesoplevelser og fortæller bredt om de danske løsninger og samarbejder inden for vand- og miljøområdet.

Som medlem får du

  • Konkrete tilbud, der kan skabe innovation og udvikling hos jer.
  • Adgang til en stor portefølje af samarbejdsprojekter.
  • Mulighed for at møde din næste kunde, leverandør eller samarbejdspartner.
  • Unik viden og forskning, som kan skabe innovation og vækst.
  • Adgang til internationale platforme, der skaber afsæt for din internationalisering og eksport.

Bliv medlem i dag!

Læs vores vedtægter her

Prisliste

For et mindre beløb kan ud og din virksomhed blive en del af Clean – Danmarks Vand- og Miljøklynge, og få del i vores netværk og mange tilbud.

Antal ansatte Årskontingent (DKK)
Start-up* (op til 5 år) 0
1-9 2.000
10-19 3.000
20-49 5.000
50-199 15.000
200-499 20.000
500-999 30.000
1.000 + 40.000

*En Start-up er defineret som en virksomhed inden for de første 5 år efter oprettelsen af CVR-nummeret.

Det siger vores medlemmer

Hvert år tager vi vores medlemmer med til relevante faglige messer, hvor de kan udstille deres løsninger foran et større publikum, investorer og potentielle kunder.

Mød nogle af vores medlemmer og hør hvad de har fået ud af deres medlemskab i Clean.