Funding

Finansiering er en afgørende drivkraft for vækst og innovation hos startups og små og mellemstore virksomheder. Hos Clean er vi klar over, at finansiering kan udgøre en udfordring for mange SMV’er. Især når det drejer sig om at udvikle, afprøve og demonstrere innovative teknologier og løsninger.

Som Danmarks vand- og miljøklynge er vi et neutralt innovationsrum, hvor vi understøtter innovationssamarbejder med virksomhedsinvolvering. Vi bidrager gerne til dit innovationsprojekt – både i ansøgningsprocessen og i selve projektet.

Hvad kan du bruge Clean til?

Clean støtter dit innovationsprojekt både i ansøgningsfasen og under projektets udførelse. Vi tilbyder uforpligtende sparring og partnersøgning, hvor vi giver input til udvikling og ‘scoping’ af din ansøgning. Vi har et omfattende netværk og kender økosystemet, så vi kan henvise dig til relevante samarbejdspartnere, herunder virksomheder, videninstitutioner, forsyninger og offentlige aktører.

Clean kan også agere som partner i dit projekt, hvilket åbner dørene for professionel resultatformidling, eventgennemførsel og international eksponering gennem vores brede netværk og internationale platforme.

Innovationsmidler

 • Gennem vores netværk og samarbejde med universiteter, GTS’er, forsyningsselskaber, offentlige aktører og større virksomheder, faciliterer vi muligheder for, at din virksomhed deltager i projekter med fokus på innovation.
 • Projekterne kan være finansieret af offentlige midler, hvor du kan indgå som partner og få adgang til ressourcer og økonomisk støtte til at udvikle og teste din vand eller miljøteknologiske løsning.

Deltage i større programmer

 • Mange relevante fonde og programmer er tilgængelige for din virksomhed. Clean er med til at skabe omfattende programmer, hvor du kan deltage med værdikædeprojekter, innovationssamarbejde og accelerationsforløb.
 • Vi vejleder dig og din virksomhed om at deltage i relevante programmer, få adgang til finansiering og værdifulde ressourcer.

Soft funding programmer

 • Clean kan muligvis være din støtte, når du søger finansiering fra programmer som MUDP, Innovationsfonden, Innomission, EIFO og andre relevante fonde.
 • Vi hjælper dig gerne med at forstå forskellige finansieringsmuligheder, sparre med dig i forbindelse med din ansøgning og hjælpe dig med at etablere forbindelser til passende samarbejdspartnere.

Clean er vand- og miljøklyngen, der brænder for bæredygtig udvikling. Vi er her for at støtte dig og din virksomhed ved at tilbyde værdifuld hjælp og sparring i at finansiere jeres vækstrejse. Kontakt os for at høre om mere om dine muligheder.

Clean arbejder med vand- og miljøinnovation på områder som vandteknologi, luftkvalitet, jordforurening, klimatilpasning og ressourcehåndtering. Vi fokuserer på at understøtte udviklingen af teknologier og løsninger for at beskytte miljøet, fremme bæredygtighed og forbedre luft- og vandkvalitet.

Sammen med danske og internationale virksomheder arbejder vi på at styrke Danmarks position som en global leder inden for disse områder. Vores innovationsprioriteter omfatter blandt andet digitalisering, naturbaserede løsninger, cirkulær økonomi og reduktion af klimapåvirkninger. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan Clean kan styrke og løfte dit innovationsprojekt.


Begivenheder

Alle begivenheder
 • ForløbFunding

  2024

  26. Feb

  Videnbro Ekspres

  Clean åbner op for Videnbro Ekspres. Få eksperters viden og kompetencer tilført din virksomhed, og løft dit innovations- og teknologiniveau.

 • ForløbFunding

  2024

  30. Apr

  MUDP – Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram

  MUDP, har nu åbnet for ansøgninger om tilskud til udvikling, test og demonstration af nye miljøteknologiske løsninger – tag et kig på muligheden.

 • Læs mere

  Sådan arbejder vi

  Om Clean

  Netværk

  Medlemmer