Mød et medlem

Med over 300 medlemmer i Clean, findes der mange fantastiske vand- og miljøteknologiske løsninger. Nedenfor kan du møde nogle af vores medlemmer, og se hvad der sker inden for vores fokusområder.

Birdie / Luft

Birdie er en alternativ indeklimamåler som benytter nudging og intuitivt design til at forbedre indeklimaet i hjemmet. På ydersiden ligner Birdie en kanariefugl, men på indersiden gemmer der sig en CO2-måler, som måler kvaliteten af indeklima og hjælper med at afgøre, hvornår der bør luftes ud.

RobSub / Vand i Teknosfæren

RobSub udvikler en robot, som kan lave en automatiseret løsning til udskiftning af vandrør i forsyningssektoren. Ved hjælp af RobSubs robot kan vandrør nemt udskiftes, hvilket ellers kræver mange ressourcer at få gjort. Således gøres arbejdet mere effektivt, bæredygtigt og sikkert.

FaunaPhotonics / Klimatilpasning

FaunaPhotonics er en DaaS-virksomhed (Data-as-a-Service), som monitorerer, analyserer og digitaliserer insekt biodiversitetsdata via banebrydende sensorteknologi. FaunaPhotonics hjælper klodens aktionærer til at tage data-drevne beslutninger til gavn for biodiversiteten.

RE-ZIP / Affald og Ressourcer

RE-ZIP laver genanvendeligt emballage til brug til nethandel. Det brugte emballage kan foldes sammen og returneres i postkassen – helt uden porto. Når emballagerne kommer retur bliver de rengjort og kvalitetssikret inden de bruges igen. Emballagerne kan derfor genbruges igen og igen – og helt op til 10 gange.

WOHN / Affald og Ressourcer

WOHN 3D printer prisvenlige Tiny Homes af upcycled affaldsplast. For hver 20 m2 bolig WOHN producerer, opsamles 6 ton affaldsplast, 15 ton CO2 spares og selve boligkonstruktionens CO2 aftryk reduceres med 90 % til sammenligning med en tilsvarende bolig af beton eller træ.


Vores medlemmer i tal

308

medlemmer

44 %

arbejder indenfor Materialer, Affald & Ressourcer

28 %

arbejder indenfor Vand i teknosfæren

19 %

arbejder indenfor Jord, Vand & Natur

17 %

arbejder indenfor Klimatilpasning

16 %

arbejder indenfor Luft

(Tal fra 1. maj 2024)