Innovationspartnerskaber

Cleans innovationspartnerskaber tager udgangspunkt i en konkret udfordring fra industrien, forsyninger, kommuner eller regioner og involverer typisk 3-5 partnere fra økosystemet. Udfordringen kan løses via innovation, samarbejde og nyudvikling og evt. med kendte innovative teknologier og services eller nye standarder.

I innovationspartnerskaberne, som kan være rene virksomhedssamarbejder (B2B) samarbejder mellem en virksomhed og en videnpartner, en offentlig aktør eller en investor, er der fokus på at udvikle nye produkter, processer, organisationsformer og markedsføringsmetoder.

Et innovationspartnerskab består af min. 2 små og mellemstore danske virksomheder, hvor 1 af virksomhederne er leadpartner. Projektet får 40% i støtte fra Clean, og op til 1 mio. kr.

Innovationspartnerskaberne har til formål at fremme samarbejdet mellem deltagerne og motivere til sparring på tværs af organisatoriske og faglige skel, således at der dannes nye relationer, og uventede løsninger. Der vil ofte være tale om værdikædesamarbejder og dannelse af partnerskaber på tværs af brancher og aktører (offentlig/private).

Der er løbende ansøgningsfrist til puljen til innovationspartnerskaber. Hold øje med vores tilbudsside eller kontakt Michael Johansen, udviklingschef, MIJ@cleancluster.dk for mere information.

I gangsatte innovationspartnerskaber 

 

Innovationspartnerskaber er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Varighed
31/12/2020 –

Budget

Støttet af


Vil du vide mere?


Andre projekter

Alle projekter
  • Trace

  • Poseidon

  • Beyond Beta – CleanTech Acceleration

  • CO2 Vision NeXt