Green Impackt

Bæredygtig transformation af industrielle værdikæder relateret til plast og emballage i Colombia.

Green Impackt-projektet har til formål at støtte colombianske små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i plast-, emballage- og indpakningssektoren i overgangen til en cirkulær økonomi gennem træning og samarbejde med udbydere af løsninger fra Europa.

Den centrale idé med projektet er at give SMV’er adgang til værktøjer og viden, så de kan styrke deres kompetencer og indføre mere bæredygtig praksis i sektoren, baseret på samarbejde med europæiske leverandører. Projektet omfatter uddannelsesaktiviteter i cirkulær økonomi, udvikling af værktøjer, adgang til succeshistorier og bedste praksis samt viden om tilgængelige ressourcer som f.eks. finansieringskilder til at fremme cirkulær økonomi i sektoren.

Projektet bestræber sig på at fremme bæredygtighed, innovation og konkurrenceevne blandt SMV’er og dermed bidrage til sektorinnovation og bæredygtig udvikling i Colombia.

 

Finasiering

Programmet er finansieret af Europa-Kommissionen gennem AL-INVEST Verde, og implementeringen overvåges af et konsortium bestående af Packaging Cluster (Spanien), Clean og ANDI – den nationale erhvervsorganisation i Colombia.

 

Varighed
06/05/2024 – 15/10/2025

Budget
1.070.402 DKK

Støttet af


Vil du vide mere?


Partnere


Andre projekter

Alle projekter
  • Trace

  • Poseidon

  • Beyond Beta – CleanTech Acceleration

  • CO2 Vision NeXt