C40 City Solutions Platform

Førende byer over hele verden søgte efter innovative løsninger på de store klimaudfordringer, de stod over for, lige fra tilpasning til virkningerne af klimaændringer til at forsyne deres borgere med kulstoffattig energi, affald, vand og mobilitetsmuligheder.

Ved at give byer og løsningsudbydere et program til at arbejde sammen om specifikke klimaudfordringer på et tidligere tidspunkt end normalt, sikrede City Solutions Platform (CSP), at aktørerne nåede frem til en fælles forståelse af udfordringerne, så de sammen kunne skabe håndgribelige løsninger. CSP arbejdede med byer for at engagere dem i peer-to-peer-aktiviteter med den private sektor, den akademiske verden og civilsamfundet. Dette gjorde det muligt for løsningsudbydere at samskabe innovative metoder, teknologier og nye forretningsmetoder til at løse byernes prioriterede klimaudfordringer.

Gennem City Solutions Platform har Clean arbejdet tæt sammen med C40-byernes netværk for at levere innovation i byer rundt om i verden, hvor innovative løsninger kunne samskabes for at løse byernes udfordringer. Indtil videre omfatter C40-netværket byerne Addis Ababa, Athen, København, Helsinki, Melbourne, Milano, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Seattle, Sydney, Tel Aviv.

Varighed
01/01/2018 – 31/12/2020

Budget
6.900.000 DKK

Støttet af


Vil du vide mere?


Partnere


Andre projekter

Alle projekter
  • Trace

  • Beyond Beta – CleanTech Acceleration

  • CO2 Vision NeXt

  • COP – Circular Ocean-Bound Plastic