Watertech Connect
Med udgangspunkt i flere veletablerede internationale netværk og partnerskaber blev der etableret et åbent, digitalt fællesskab, hvor SMV’er kunne få adgang til internationale og nationale muligheder. Partnerne bag projektet faciliterede og delte mulighederne i tæt samarbejde med mange internationale netværk, organisationer, virksomheder, klynger etc., som var interesserede i at samarbejde med danske vandaktører.
Watertech Connect var en digital platform, der samlede og støttede danske vandaktører, der arbejdede med innovative, bæredygtige og effektive vandteknologiske løsninger. Det overordnede mål var at fremme den grønne omstilling lokalt og globalt.
De internationale muligheder på platformen var især rettet mod prioriterede markeder i Danmarks eksportstrategi for vand, herunder Indien, USA, Tyskland, Italien, Polen, Spanien og Kina.
Platformen tilbød
- Finansieringsmuligheder.
- Konkrete markeds- og forretningsmuligheder.
- Invitationer til events, udstillingsmuligheder og andre aktiviteter.
- Internationale og nationale innovationsprojekter og partnerskaber inden for vandøkosystemet.
- Deltagelse i efterspørgselsdrevet matchmaking mellem slutbrugere (herunder større virksomheder, offentlige aktører og leverandører) og innovative SMV’er.
- Netværk i et bredt økosystem af virksomheder, konsulenter, vidensinstitutioner, forsyningsselskaber, offentlige aktører, klynger, brancheorganisationer og andre.
Partnere
Andre projekter
Alle projekter-
Trace
Trace bidrager til, at Danmark når de nationale klimamål inden for den cirkulære økonomi inden 2050 med fokus på…
-
SMEBeyond
Øge global udsyn for baltiske SMV'er.
-
Water4All
Water4All er et partnerskab, der vil tackle vandudfordringer pga. klimaforandringer i 33 lande.
-
Poseidon
Poseidon projektet vil udvikle og teste praktiske klimatilpasningsløsninger på tværs af den dansk-tyske grænse.