GEOVENT

Geovent er ekspert i svejseudsugning, industriventilation, komfortventilation og ventilation på autoværksted. De har gennem en årrække haft meget erfaring med ventilationsløsninger, sammensat til helt specifikke opgaver. Geovent arbejder med forbedring af arbejdsmiljøet ved hjælp af udsugning, punktudsugning og generel procesventilation i mange typer af virksomheder. De har i dag et bredt udvalg af produkter, heraf ventilatorer, industrielle filtre, udsugningsarme, slangeruller, ventilationsslanger, højvakuum udsugning, mobile filtervogne mm.

Ren Luft – Ren Fornuft
Ovenstående har været Geovents motto siden 1968, og hvor de begyndte at specialisere sig inden for industrielle ventilationssystemer og komponenter. Med en lang historie og et meget højt kundefokus går de ind for at vinde nye markeder. Internationalisering er det primære fokus for at komme ind i prorammet – at udvide fra de nuværende 22 lande i porteføljen til at komme ind på endnu flere markeder. En konstant udvikling af både forretning og produkter er nøgleområder i overensstemmelse med markedet for Geovent. Fleksibilitet, tilpasninger og meget korte lead times gør Geovent enestående af sin slags, og det er netop det, der understøtter den høje vækst i virksomheden.

Programmet anses som en værdifuld partner

Selv de mest erfarne virksomheder kan have gavn af et ekstra sæt øjne på deres strategi og blive udfordret på deres forretningsmodeller for at nå de fulde potentialer. Med effektiv sparring fra deres erfarne rådgivende bestyrelse i programmet har Geovent nu modet til at nå endnu længere. “Det er meget værdifuldt for os at have en ekstra ‘tænkningspartner’, som vi har fundet i programmet. Hvis vi ønsker at vokse og dominere nye markeder, har vi brug for de udfordringer, vi er nødt til at stå overfor i programmet “, forklarer Benjamin Bergner, som er International Sales Manager i Geovent. Benjamin Bergner fortæller endvidere om, at Geovent er et erfarent firma, der kan fejre næsten 50 års passion for ventilation og komfortventilation. Med dørene åbne for udvikling og yderligere succes, ønsker de ikke at stoppe nu. Selvom Geovent besidder en massiv erfaring, så ved de, at det kræver hårdt arbejde for at nå deres ambitioner. Ifølge Benjamin Bergner er der ingen tvivl om, at vækstplanen, som er udarbejdet af programmet, kan få Geovent til at nå nye højder.

Læs mere om GEOVENT på deres hjemmeside: www.geovent.dk