Sustainable Aquaculture Solutions..

Deltag i Sustainable Aquaculture Solutions og Farmers day i Aalborg 11. oktober og udforsk forretningsmulighedder i Norge inden for aquakultur

Norge har verdens næststørste produktion af fisk efter Kina. Fiskeri er Norges største eksportvirksomhed. Den store produktion kræver innovative teknologiske løsninger for at sikre mindre negativ miljøpåvirkning.

Formålet med projektet er at matche danske teknologivirksomheder og norske akvakulturproducenter for at løse miljøproblemer i akvakulturproduktionen.

Workshop – Farmers Day den 11. oktober i Aalborg

Tag med når Inno-MT, AquaCircle og Dansk Akvakultur afholder Farmers Day den 11. oktiber i Aalborg i forbindelse med i forbindelse med Danaqua 2017. Temaet er recirkulerings systemer (RAS), som vil blive illustreret ud fra forskellige perspektiver. Farmers Day i Danaqua 2017 er en enestående mulighed for virksomheder inden for akvakulturbranchen at erhverve væsentlig viden om innovative RAS-teknologier og diskutere, hvordan man løser de udfordringer, der findes i branchen i dag. Endvidere vil Farmers Day være en chance for at få information om nye projektmuligheder i Norge.

 

CLEAN
NCE Aquatech Cluster (tidligere akvARENA)
Dansk Akvakultur (Brancheforening)
OxyGuard
NordicFlexHouse
UltraAqua A/S
Partnere