INNO-Femern

Knudepunkt for virksomheder med interesse i det kommende Femernbælt byggeri

Innovationsnetværk Femern Bælt er et samarbejde mellem Region Sjælland og Styrelsen for Forskning og Innovation, der sikrer, at aktiviteterne, der opstår i forbindelse med byggeriet af Femern tunnellen bliver udnyttet og optimeret. 

Kommende aktiviteter

30. august 2017: Studietur til Vordingborg og Rødbyhavn (heldagsarrangement)

Deltag og få de seneste informationer om tidsplaner, udbud og processer på dette heldagsarrangement, der starter med fælles afgang i bus fra Høje Taastrup station kl. 8. Hør om muligheder og udfordringer for underleverandører baseret på tidligere erfaringer fra en stor entreprenørvirksomhed, få information om vigtigheden af facilities management og udvid dit netværk.

Pris for deltagelse er uhørt lav – 300 kr og vil blive opkrævet ved tilmelding. Medlemmer af Storstrøms Service Group deltager til halv pris. Se program nedenfor og send din tilmelding til Netværksleder Marianne Meyer Jakobsen på mmj@dea.nu senest den 16/8-17.

23. november 2017: IFBs årsmøde finder sted i “Den Hvide By” i Køge (heldagsarrangement)

Den 23. november holder netværket sit årlige møde – denne gang i samarbejde med Netværket Syd. Årsmødet tager udgangspunkt i samarbejdet mellem IFB og GTS institutterne (Godkendt Teknologisk Service) med konkrete projekter, der understøtter virksomhedsdeltagelse. Her vil du få mere viden om de enkelte projekters indhold og forventet starttidspunkt – og naturligvis også relevans for din virksomhed. Årsmødet foregår om formiddagen og afsluttes med frokost.

Efter frokost deltager vi i Netværket Syds arrangement  for bygherrer, rådgivere og entreprenører.  Du kan se frem til en spændende dag med masser af input til nye innovationsprojekter i samarbejde med Innovationsnetværk Femern Bælt og Netværket Syd samt masser af muligheder for at møde andre virksomheder og indlægsholdere. Programmet bliver tilgængeligt her på vores hjemmeside efter sommerferien, men du kan allerede nu forhåndstilmelde dig til årsmødet her Pris for deltagelse er 300 kr per deltager. Medlemmer af Building Network deltager UB.

Innovationsnetværk Femern Bælts formål

  • Sætte virksomhedernes behov i fokus som brobygger mellem virksomheder, uddannelse og forskning
  • Skabe flere jobs og lokalisering
  • Nationalt knudepunkt for virksomheder med interesse i det kommende Femernbælt byggeri
  • Særlig fokus på fremme af nye produkter og services i Små og mellemstore virksomheder
  • Være en åben og tilgængelig samarbejdspartner
  • Sætte fokus på særlige indsatsområder med særligt innovationspotentiale
  • Lave netværks- og innovationsaktiviteter i og omkring Femern bælt sitet
  • Netværket arbejder for at Femern-byggeriet fører til varig innovation, beskæftigelse, eksport og vækst i danske små og mellemstore virksomheder.

Netværket er etableret med sekretariat hos Tænketanken DEA.
Netværket er foreløbigt etableret for en 3 årig periode 2015-2018.

Transportens Innovationsnetværk TINV
InnoBYG
CLEAN
Danish Society for Education and Business
Innovationsnetværk Femern Bælt
Service platform Innovationsnetværk
Partnere