Greater Copenhagen Cleantech Impact Accelerator (CIA)

Er du selvstændig, nystartet eller en mikrovirksomhed inden for miljøteknologi og ressourceeffektivitet, og har du brug for hjælp til at accelerere din virksomhed? 

Gennem CIA kan vi sammen skubbe til din virksomheds udvikling via konkrete sparrings- og udviklingsforløb til at skabe beskæftigelse og vækst. Vi klæder dig på til at tage det næste skridt og kan også være behjælpelig med at finde de relevante eksperter eller virksomheder, der kan tage din virksomhed videre.

Hvem kan være med? 

Projektet Greater Copenhagen Cleantech Impact Accelerator (CIA) er skabt som en vækstplatform, der henvender sig til selvstændige, nystartede og mikrovirksomheder (1-9 medarbejdere) i Region Sjælland og Region Skåne, som arbejder inden for miljøteknologi og ressourceeffektivitet. 

Med denne platform i CIA, samler vi de initiativer og muligheder i Østersøregionen, som kan være relevante for innovative selvstændige, nystartede og mikrovirksomheder, der ellers kan have svært ved at navigere i de mange tilbud – med formålet om at skabe vækst og beskæftigelse, gerne på tværs af Øresundsbroen. 

 

 

 

Partners

CLEAN
Sustainable Business Hub
Research Institutes of Sweden
Agro Business Park