IEI – samler de vigtige spillere

Viden og kompetencer om og inden for elektronik er i stigende grad og omfang vigtig for erhvervslivet og for Region Syddanmark.

Fakta viser, at virksomheder, som samarbejder med videninstitutioner og øvrige virksomheder har større sandsynlighed for at udvikle nye produkter og løsninger som succesfuldt kan afsætte på markedet.

Projektet Industriel Elektronik Innovation (IEI) understøtter Syddansk Vækstforums forretningsområde inden for energieffektivitet ved at accelerere innovationssamarbejder mellem små og mellemstore virksomheder og SDU inden for industriel elektronik med direkte tilknytning til erhvervslivet.

I 2017 startede det første IEI-projektet med målet om at samle de vigtige spillere inden for innovation.

Dette viste sig at være en succes og projektet er nu klar til, at åbne op for en ny ansøgningsrunde i starten af april 2019. Projektet giver op til 2,5 millioner i støttekroner svarende til 50% af løn og konsulent omkostninger.

18 virksomheder fordelt på i alt 7 projekter har haft en ansøgningen igennem IEI. Heraf er 4 virksomheder allerede registreret som innovationsprojekter.

NYHED IEI 2019: Projektholder får, efter indsendt ansøgning, mulighed for at pitche på bevillingsudvalgsmødet, som forventes, afholdt i juni 2019.

 

Har du brug for mere information omkring dit projekts muligheder så kontakt

Kevin Autzen

Projektleder

Telefon: +45 93403089

Mail: kpa@cleancluster.dk