Kom godt i gang med FN’s Verdensmål: Kurser i hele landet

29. Okt 2019 kl. 09:00 - 17. Dec kl. 16:00

FN’s verdensmål i et strategisk og kommercielt perspektiv – 1 dags hands-on kursus med workshop

Over hele landet kan I komme på kursus i, hvordan I arbejder målrettet og strategisk med FNs 17 Verdensmål i jeres virksomhed, uanset om den er privat eller offentlig.

Dagen veksler mellem teori og workshop. Teorien giver jer en fyldestgørende forståelse for, hvad verdensmålene er, og hvordan de skal forstås. Workshopdelen vil demonstrere for jer, hvordan I efter kurset kan arbejde med verdensmålene, så I kommer godt omkring de væsentlige forhold. Dagens arbejde tjener som “learning by doing” i kompetente rammer, hvor specialister står klar til at guide jer gennem processen, så I kan tage den med jer hjem til jeres egen organisation.

Program

På kurset starter vi med en grundig introduktion til, hvad verdensmålene er og hvordan man arbejder med dem på et generelt niveau. 

Inden kursets start er der oplyst hjemmearbejde af ca. 2 timers omfang. På baggrund af hjemmearbejdet og morgenens indhold bruger vi formiddagen på metodisk at afdække, hvilke verdensmål, der er relevante at fokusere på I jeres respektive virksomheder.  Verdensmålene vurderes ud fra jeres produkter, markeder, kunder, værdikæder, partnerskaber og strategi.

Efter frokost udvælger I på baggrund af formiddagens arbejde et indsatsområde at dykke ned i. Med metoder fra designtænkningen udforsker I derefter, hvordan jeres arbejde med verdensmålene kan give jeres virksomhed mest værdi og hvilke konsekvenser, det kan have for virksomheden. I kan ikke forvente at komme hele vejen rundt om alle muligheder i jeres virksomhed på denne kursusdag, men I lærer metoder til at gøre arbejdet færdigt sammen med kollegerne derhjemme.

Afslutningsvist samler vi op på metoderne og processerne, så det står helt skarpt for jer, hvordan I kan omsætte dagens læring til praksis hjemme.

Hvorfor vælge dette kursus?

Der udbydes mange gratis kurser, som giver en introduktion til verdensmålene og deres muligheder på et overordnet plan. På dette kursus går vi i dybden med, hvordan I kan arbejde med målene i egen virksomhed.

I lærer en metode til at udvælge relevante mål og delmål, og en metode til at arbejde kreativt med hvordan mulighederne kan foldes ud i virksomheden derhjemme, når arbejdet skal udføres for alvor.

Der vil være forberedelse til kurset af ca. to timers varighed.

Målgruppe: Chefer, ledere, mellemledere. Deltag gerne flere personer fra virksomheden.

Udbytte: Når dagen er omme, har I fået forståelse for verdensmålenes kommercielle muligheder. I har koblet specifikke mål sammen med jeres egen virksomhed. I er blevet klædt på til at for alvor at starte arbejdet med verdensmålene i egen virksomhed.

Undervisere: 

Direktør Astrid Carl, Green Moves
Cand.scient. i biologi, TD Energi og Miljø, certificeret teamcoach

Konsulent Ida Staats Bilander, Green Moves 
BA i antropologi, cand.soc. i miljø- og konfliktanalyse

Varighed: Kl.  9 – 16

Deltagere:  6 – 18 personer 

Kursusdage i FN’s verdensmål: TIRSDAG disse uger

Rønne, Green Solutions House

uge 37

Odense

uge 38

Esbjerg 

uge 39

Aabenraa

uge 40

Sabro

uge 41

Herning

uge 43

Vejle

uge 44

Næstved

uge 45

Hillerød

uge 46

Holbæk

uge 47

Thisted

uge 48

Hjørring

uge 49

Aalborg

uge 50

Hobro

uge 51

 

Pris: 2950 kr./person + moms. Prisen inkluderer frokost. Ved deltagelse i både kurset i FN’s verdensmål og kurset i cirkulær økonomi om onsdagen i samme uge, opnås 15 % rabat.  

TILMELD DIG HER

Tilmelding er bindende 2 uger før kursusstart, herefter refunderes beløbet ikke ved afbud.

 

“Astrid Carl holdt foredrag med workshop om nogle udvalgte verdensmål i vores VL-gruppe. Astrid fik os virkelig frem i stolene og fik os engagerede i at diskutere, hvordan verdensmålene kan bruges i vores forretning. Det var rigtig godt.
Derfor har vi også hyret Astrid til et par workshops om, hvordan Folkesparekassen kan arbejde aktivt med verdensmålene i vores strategi ” – Martha Petersen, Direktør, Folkesparekassen

 

Kurset medfinansieres af CLEAN GREEN PLAN


Tilmelding

Har du særlige behov i forbindelse med deltagelsen i eventet så nævn det her.
I forbindelse med CLEANs aktiviteter indsamles persondata om alle deltagere med henblik på at kunne servicere vores netværk. CLEAN gemmer disse data til dokumentation overfor diverse myndigheder, samt til brug i statistik og udviklingen af nye aktiviteter. Læse om hvilke data som CLEAN indsamler og hvordan CLEAN behandler disse på https://www.cleancluster.dk/persondata/
CLEAN udsender ca. en gang månedligt et nyhedsbrev med nyheder om vore aktiviteter.