Seminar og Workshop: Energiteknologi. Mød Universitetet og SMVer til en dialog om samarbejde.

28. Aug 2019 kl. 13:00 - 17:00

Aalborg Universitet, Institut for Energiteknik, auditorium 1.117
Pontoppidanstræde 111
9220 Aalborg Øst

28/8-2019 13:00

ETI – ENERGI TEKNOLOGI INNOVATION

Nordjyske SMV'er kan sammen søge om støtte til innovationssamarbejder om ny teknologi i energiomstillingen.

Kassø

Kom og bliv inspireret af nogle forskellige gode eksempler og erfaringer på hvordan små og mellemstore virksomheder samarbejder med Aalborg Universitet (AAU). AAU har en lang tradition for at samarbejde med erhvervslivet om innovative projekter, men hvordan fungerer det og hvad kan man som SMV opnå?

Med udgangspunkt i den seneste forskning kan virksomheder få ny viden og udvikle egne anvendelige løsninger og produkter mod fremtiden, hvor der ikke er ressourcer til at løfte det alene i hverdagen.

Bring nogle af jeres samarbejdsideer med til seminaret. Udnyt den sidste del af seminaret ”dialog workshoppen” til, at pitche jeres ideer og forslag. Samtidig vil I få mulighed for at matche og komme i dialog med AAUs energiteknik forskere og de øvrige deltagere. 

Se programmet og tilmeld dig HER

Arrangementet afholdes i samarbejde med projektpartnerne

Aalborg Universitet

CLEAN 

Energy Innovation Cluster

House of Energy


Tilmelding

Har du særlige behov i forbindelse med deltagelsen i eventet så nævn det her.
I forbindelse med CLEANs aktiviteter indsamles persondata om alle deltagere med henblik på at kunne servicere vores netværk. CLEAN gemmer disse data til dokumentation overfor diverse myndigheder, samt til brug i statistik og udviklingen af nye aktiviteter. Læse om hvilke data som CLEAN indsamler og hvordan CLEAN behandler disse på https://www.cleancluster.dk/persondata/
CLEAN udsender ca. en gang månedligt et nyhedsbrev med nyheder om vore aktiviteter.