Danfoss EnergiTrim

19. Sep 2019 kl. 10:00 - 12:00

Optimering af energi i større bygningers varmeanlæg, reduktion af vand og info om affaldssortering

Mange hoteller/kursusejendomme, supermarkeder, boligselskaber og andre større virksomhedsbygninger – større end 500 m2 – kan optimere endnu mere på energiforbruget. Erfaringen viser at det er i størrelsesordenen 15-25 %. 

En minimering af energien giver både plus på bundlinien, og vil nedbringe CO2 udledningen.  

Danfoss energitrim af varmeanlæg og tilhørende system

Danfoss viser på arrangementet en forsmag på, hvordan den tekniske driftsleder kan blive endnu bedre, til at opjustere virksomhedens varmesystem. Helt konkret vil vi under arrangementet undersøge mødestedets varmeanlæg – hvis andet end fjernvarme – og varmesystem, herunder om der er den tilstrækkelige trykstyring via ventiler i systemet. 

Tilskud til konsulentbistand

CLEAN fortæller om hvordan små og mellemstore virksomheder kan få 50 % i tilskud til Danfoss bistand til udførende hjælp, samt til beregning af besparelsespotentialet. Øvrige virksomheder er også velkomne.  

Læs mere om mulighed for 50 % i tilskud her https://www.cleancluster.dk/cleangreenplan/


Tilmelding

Har du særlige behov i forbindelse med deltagelsen i eventet så nævn det her.
I forbindelse med CLEANs aktiviteter indsamles persondata om alle deltagere med henblik på at kunne servicere vores netværk. CLEAN gemmer disse data til dokumentation overfor diverse myndigheder, samt til brug i statistik og udviklingen af nye aktiviteter. Læse om hvilke data som CLEAN indsamler og hvordan CLEAN behandler disse på https://www.cleancluster.dk/persondata/
CLEAN udsender ca. en gang månedligt et nyhedsbrev med nyheder om vore aktiviteter.