CLEAN Årsmøde 2019

27. Maj 2019 kl. 09:00 - 22:00

Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

27/5-2019 09:00

Hvordan bidrager partnerskaber til vækst og innovation i danske cleantech-virksomheder, og hvad skal der helt konkret til for at skabe succesfulde partnerskaber? Det er temaet for CLEANs Årsmøde 2019 og vi glæder os til at åbne debatten om partnerskaber i praksis.

Samarbejde er nøglen vækst og innovation, men det er langt fra ligetil at etablere succesfulde partnerskaber. Hvad kan udfordringerne være og hvornår høster man den store gevinst ved at indgå i et partnerskab?

Det er nogle af de spørgsmål vi stiller, når vi d. 27. maj slår dørene op til CLEANs Årsmøde 2019. Dagen starter med virksomhedsbesøg og workshops, efterfulgt af generalforsamling for CLEANs medlemmer. Om eftermiddagen giver en række virksomhedsledere, forskere og keynotes deres indspark til hvordan partnerskaber er vejen frem, hvis vi skal øge væksten og innovationen i danske virksomheder. Dagen rundes af med middag og underholdning, hvor der er rig mulighed for at netværke og kickstarte partnerskaber i praksis.


Tilmelding

Har du særlige behov i forbindelse med deltagelsen i eventet så nævn det her.
I forbindelse med CLEANs aktiviteter indsamles persondata om alle deltagere med henblik på at kunne servicere vores netværk. CLEAN gemmer disse data til dokumentation overfor diverse myndigheder, samt til brug i statistik og udviklingen af nye aktiviteter. Læse om hvilke data som CLEAN indsamler og hvordan CLEAN behandler disse på https://www.cleancluster.dk/persondata/
CLEAN udsender ca. en gang månedligt et nyhedsbrev med nyheder om vore aktiviteter.