Bæredygtige rammer for kulinarisk madlavning

1. november 2018 kl. 16:00 - 18:00

Kom til event hvor vi spiser os igennem et bæredygtigt mindset

Mange storkøkkener smider mange rester ud, både før, under og efter madlavningen.

Men kan vi lave kulinarisk spændende mad, hvor vi anvender bæredygtigt dyrket og avlede råvarer i nye kreative madkompositioner?

Hvis maden også bliver produceret i rammer, hvor vi minimere el- og vandforbrug, emballage og hvor vi gør køkkenet rent i miljøvenlige rengøringsmidler, så er der større grundlag for tilfredse kunder og større plus på bundlinien.
 

Der kaldes på bæredygtig madlavning – lad os sammen videreudvikle hvordan

Der bliver serveret tapas i ventesalen foran Cafeen på STATIONEN co fra Tina Scheftelowitz.

Du og din samlever er inviteret til event/workshop. Indgangsbilletten: Mad fra køleskabet, som du er lige ved at smide ud – og som vil blive kreeret og serveret under eventet af Tina Scheftelowitz. 

 

Dato: 1. november 2018. Sted: STATIONEN co, Stationspladsen 2c, 4180 Sorø

Inviterede deltagere

Storkøkkener: Kantiner, hoteller, restauranter, kursusejendomme, campingpladser.
Råvarerleverandører: Slagtere, bagere, grøntsagsproducenter, produktion af svampe og larver, landmænd der leverer til mindre slagterier.
Vidensinstitutioner: Nordisk Center for Lokale Fødevarer, Bioøkonomisk vækstcenter, Teknologisk Institut, Horesta, SMV Danmark, Ålborg Universitet, DTU.
Madudvikler og hands on for køkkenpersonalet: Tina Scheftelowitz.

 

PROGRAM

16.00 – 16.10 Velkomst i STATIONEN’s cafe og forhal med tapas

16.10 – 16.25 Energibesparende tiltag der batter v/Henrik Lilja SMV Danmark

16.25 – 16.40 Den grønne nøgle. Brug mindre el, vand, affaldssortere og mere af miljøvenlige kemikalier v/Stig Hirsbak AAU

16.40 – 16.50 Muligheder for gratis screening og EU tilskud til bæredygtige tiltag i branchen v/Marie Johansen, CLEAN

16.50 – 17.20 Hør og smag om spændende bæredygtig madlavning og hvordan v/ Tina Scheftelowitz

17.20 – 17.50 Workshops – kan vi bruge hinanden på tværs

17.50 – 18.00 Afslutning.