CLEAN Green Plan

Gratis screening og tilbud om 50 % i tilskud til en grøn forretningsplan

Med CLEAN Green Plan får du adgang til den bedste rådgivning inden for udvikling af energi- og ressourceeffektivitet i din virksomhed.

Mød Martin fra CLEAN, som kort fortæller om processen her

Forløb

CLEAN tilbyder håndholdt forløb hele vejen igennem via allerede bevilligede EU-midler.


 • Projektdeltagelse

  Projektet er finansieret af Væksthus Sjælland, Syddanmark og EU’s regionalfond. Der er tale om offentlige midler, der kan gives til energi- og ressourcerådgivning. Projektet er rettet imod små og mellemstore virksomheder, der er motiverede til at lægge tid i grøn vækst og udvikling.

 • Potentialescreening

  Foretages af CLEAN, som finder frem til, hvilke muligheder I som virksomhed har for at blive mere energi- og ressourceeffektive. Screeningen bruges samtidig som afdækning for om I har brug for specialiseret rådgivning for at komme helt i mål med optimeringen af jeres kritiske energi og ressourceoptimeringer.

 • Specialiseret rådgivning

  Hvis potentialescreeningen konkluderer at jeres virksomhed kunne have brug for specialiseret energieller ressourcerådgivning, kan I igennem CLEAN få hjælpe og vejledning til at finde det rigtige tilbud. Find CLEANs rådgiverkatalog på www.cleangreenplan.dk

 • Grøn forretningsplan

  Virksomheden vælger selv, hvilket tilbud på en grøn forretningsplan, de går videre med. Lige meget hvilket tilbud virksomheden vælger, modtager de 50% i støtte til den eksterne rådgiver. Den grønne forretningsplan giver jer et veldokumenteret grundlag for fremtidige investeringer.

 • Sparring og dokumentation

  Når samarbejdet mellem jer og den eksterne rådgiver er færdigt, afklares de sidste dokumenter. Her dokumenteres jeres tidsforbrug og omkostninger til den specialiserede rådgivning. CLEANs konsulenter bistår med hjælp og rådgivning under hele forløbet.


Læs nærmere under fanebladet: Book besøg af CLEAN

Finansiering


Image
Image
Image

Projektpartnere

CLEAN
CLEAN
EWII Energi A/S
SYD ENERGI Net A/S
Energi Fyn Energibesparelser A/S
Miljøforum Fyn
Partnere