CLEAN Green Plan

Få en gratis screening og tilbud om op til 100 %
i tilskud til en grøn forretningsplan
inden for udvikling af
energi- og ressourceeffektivitet
i din virksomhed.

Mød Martin fra CLEAN, som kort fortæller om processen her

Finansiering


Image
Image
Image

Få dækket alle udgifter til ENERGI- OG RESSOURCERÅDGIVNING - og støtte til nye investeringer i din virksomhed

Vil du spare penge i din virksomhed, opnå en grønnere profil og samtidig være med at til at reducere energi- og materialeforbruget til gavn for økonomien, miljøet og klimaet?

Op til 100% støtte til energi- og ressourcerådgivning
I de fleste virksomheder er der potentiale for enten at optimere på energi- eller ressourceeffektivitet. Og i nogle tilfælde både og.

Med CLEAN Green Plan får du nu muligheden for i samarbejde med en specialiseret rådgiver at gennemgå virksomhedens potentialer for optimering og få regningen for rådgivningen refunderet med op til 100 procent. Du vil få konkrete anvisninger og beregninger på tiltag, der kan effektivisere virksomhedens energi- og ressourcestrømme.

Tiltagene samles i en oversigt, så du har et færdigt beslutningsgrundlag for fremtidige grønne investeringer. Du vælger selv hvilken rådgiver, du vil løse opgaven sammen med.

Hvem kan deltage?
Projektet er målrettet små og mellemstore virksomheder, der:

· Har under 250 ansatte og

· Har en årlig omsætning på højst 50 mio. EUR og/eller

· Har en samlet årlig balance på højst 43 mio. EUR

· Er motiveret til at indgå i et samarbejde om grøn udvikling i virksomheden – altså bruge noget tid på det, og registrere den tid.

Hvor kommer pengene fra? Projektet er finansieret af EU's regionalfond og regionale erhvervsfremmemidler. Det er offentlige midler, som har til formål at forbedre energi- og ressourceeffektiviteten i danske SMV’er for både at styrke deres konkurrenceevne og samtidig reducere udledning af drivhusgasser.

Besøg de to projektsider her:

Projektpartnere

CLEAN
EWII Energi A/S
SYD ENERGI Net A/S
Energi Fyn Energibesparelser A/S
Miljøforum Fyn
CLEAN
Partnere