Invester i din fremtid

Bliv en del af Danmarks cleantech-klynge

Som klyngeorganisation sætter vi vores medlemmer i fokus – og vi tilbyder medlemskab for private virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører.

CLEAN er en medlemsorganisation, der, gennem målrettede projekter, gør en indsats for at fremme innovation inden for energi og miljø. Vi formidler og driver projekter og partnerskaber mellem private virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører.

Image

Image

CLEAN tilbyder to slags medlemskaber – kernemedlem eller ordinært medlemskab

De forskellige typer af medlemskaber afspejler typen af ydelser og graden af mulighed for at få indflydelse på CLEANs fokusområder.

Som kernemedlem bliver du den del af en eksklusiv klub bestående af Danmarks førende aktører inden for energi og miljø, som ønsker at bidrage og udfordre sig selv inden for området. Derudover får man tilkoblet en CLEAN-medarbejder, som man kan få løbende sparring med, og årlige fysiske møder, hvor der bliver foretaget en proaktiv projektmapping med udgangspunkt i jeres specifikke udviklingsbehov.

Ordinære medlemmer eksponeres for CLEANs aktiviteter og projekter. Dette medlemskab giver mulighed for telefon- eller onlinemøde, hvor der bliver taget udgangspunkt i jeres behov.

Læs vedtægter

”Bliv medlem af CLEAN i dag”
A webform by Podio - click here to get yours