Nyheder

Arkiv

Do you have the solution? Join the EnW Challenge-Response workshop at Aquatech

Bæredygtighed handler også om konkurrencedygtighed

Få inspiration til konkurrencedygtig bæredygtighed med resultater fra INNO-SE projektet Grøn Omstilling i Hotelbranchen på konferencen Responsible Business Events d. 30.10. Det afholdes som et søsterkonference til Sustainable Brands konferencen i København. Hvis din virksomhed er en del af Innovationsnetværket Smart Energy, får du 20% rabat på billetten.

Toolbox for klynger

I udgangen af år 2017 vil der i forbindelse med Northern Connections projektet blive lanceret en ny Toolbox. Denne indeholder praktiske værktøjer om, hvordan man faciliterer events, tjenester, langtidsholdbare initiativer og internationalisering. Ydermere er Toolboxen et inspirationskatalog, der omhandler matchmaking, vidensdeling og idéudvikling.

City Solutions Platform Update

Update on the activities, outcomes, and next steps of the four pilot cities in the CLEAN-C40 City Solutions Platform. 

Fokus på kunderejsen bringer leverandør og kundesegment tættere sammen om dybdegående energirenoveringer

Agreement between CLEAN’s core member and NIES

On 15th September 2017, an important step was made in the collaboration between CLEAN’s core member the Capital Region of Denmark and Nanjing Institute of Environmental Sciences (NIES), Ministry of Environmental Protection, P.R.C.

Nyt projekt kvalificerer forretningsideer for iværksættere

Fra forretningsidé til målrettet vækstMed programmet Pre Scale-Up får du kvalificeret din forretningsidé og bliver trænet til at skalere din virksomhed.

Live fra Sønderborg

CLEAN's CEO, Carsten, er på scenen til 100% Climate Nuetrality Conference, hvor han taler om CLEANs tilgang til temaet disruptive technologies.

We have now pre-qualified four competing consortia!

In relation to the tender for an Innovative plastic sorting and reprocessing solution, four competing consortia have now been pre-qualified

International Cleantech Network forlænger sekretariatsaftale med CLEAN

International Cleantech Network forlænger sekretariatsaftale med CLEAN til og med 2019

Søg midler i Circularity City-kommunepuljen

Har du i din kommune et projekt med fokus på cirkulære løsninger i byggeriet, som du mangler støtte til at få realiseret eller videreudviklet, så er her måske din mulighed for at få faglig sparring og støtte. 

Ansøg nu – og bliv en af vores elitekandidater i Scale-Up Denmark

Har din virksomhed potentialet til at forny brancherne for hhv. energieffektivisering og offshore – og er I klar til at skabe vækst til Danmark?

REFURB Conference 2017 as an associated event of REDay2017

The REFURB Conference 2017 is held in coordination with Renovate Europe Day 2017 during European week of Regions and Cities.

Så er der åbent for nye ansøgninger til Elitecenteret for Energieffektive Teknologier

Skal din virksomhed disrupte branchen for Energi? Bliv en del af Next Step Challenge 2018! Vi har ansøgningsdøren åben!

Håndværkerne skal ind i kampen på sociale medier

Størstedelen af boligejere i Danmark har længe muntret sig på sociale medier, men først nu sniger over halvdelen af virksomhederne inden for bygge og anlæg sig med ind på de digitale platforme. Det er på høje tid, for i fremtiden er det her, de potentielle kunder skal findes. Det kræver ny viden og efteruddannelse at begå sig digitalt. Et nyt kursus for håndværkere har set dagens lys. 

Syddanmark i front med vækst inden for industriel elektronik

Virksomhederne i Region Syddanmark peger på vækst og eksport inden for industriel elektronik som fremtidens store guldæg. Det viser en ny analyse foretaget af CLEAN, Region Syddanmark og SDU. 

Delegation fra New York bliver klogere på arbejdet med cirkulær økonomi i CLEAN og Region Midtjylland

Arbejdet med cirkulær økonomi I Region Midtjyllands kommuner og hos CLEAN var onsdag d. 30. august omdrejningspunktet for en delegation af personer fra New York, som alle arbejder med bæredygtighed, cirkulær økonomi og energieffektivitet.

Deltag i CLEANs medlemsundersøgelse

Som årligt tilbagevendende begivenhed udsender CLEAN spørgeskema til alle medlemmer, for at tage temperaturen på medlemmernes engagement og kendskab til de mange muligheder, der er i CLEAN og medlemsnetværket.

VÆR HURTIG! Kom gratis med CLEAN til TechBBQ

CLEAN er kommet i besiddelse af en række gratis billetter til TechBBQ d. 5.-6. september i København, som er en årlig summit med fokus på entreprenørskab og nye teknologier.

Sidste ansøgningsfrist for Syddansk OPI

Få støttet jeres prototype med op til 1.450.000 kr. 

Ny Værktøjskasse til teknologileverandører og selskaber indenfor fjernvarme

I et konsortium bestående af State of Green, Grøn Energi, DBDH og CLEAN er der i det sidste års tid blevet udarbejdet en værktøjskasse, der kan være med til at øge eksportfremme af de vestdanske virksomheder og selskaber inden for fjernvarme.

#SmarterCitiesNow Solution Challenge

#SmarterCitiesNOW Solution Challenge er et Open Call hos Tech Nordic Adviocates for start-ups/scale-ups/SMV'er, som arbejder med løsninger, der skal skabe smarte og bæredygtige byer. Du kan deltage i konkurrencen nu! Der er deadline for indsendelse d. 15. september 2017. 

Højt politisk engagement til klyngeudvikling i Nordsøregionen

REMINDER – CLEAN udbyder mere end 27 mio. kr. til innovationssamarbejder til SMV’er

REMINDER - CLEAN udbyder mere end 27 mio. kr. til innovationssamarbejder til SMV'er 

DTU High Tech Summit – Skal du med?

DTU High Tech Summit - Skal du med?

PRESSEMEDDELELSE: Jysk samarbejde styrker vækst og konkurrence i Nordsøregionen..

Aalborg kommune, Århus kommune, CLEAN, Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark er nu gået sammen i et Nordsø-partnerskab for at løse udfordringen og styrke konkurrenceevnen for jysk erhvervsliv

ENERGY COOL ER ÅRETS SCALE-UP VIRKSOMHED INDENFOR ENERGIEFFEKTIVE TEKNOLOGIER

Forestil dig en fremtid uden net forbindelse! Sådan åbnede Fredericia virksomheden deres del af showet og den udfordring løser Energy Cool bl.a. med intelligent køling. Ved Semifinalen i Musikhuset Esbjerg blev Energy Cool kåret som 2017 vinder af Next Step Challenge årets Scale-Up Denmark virksomhed indenfor Energi Effektive Teknologier.

CLEAN på Folkemødet 2017

I sidste uge gæstede CLEAN for første gang Folkemødet på Bornholm med stor succes. Folkemødet er en unik mulighed for CLEAN til at debattere, mødes med samarbejdspartnere og skabe fokus på den grønne omstilling. 

PRESSEMEDDELELSE: Ny aftale gør danske maskinstationer grønnere

Et nyt samarbejde mellem brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) og klyngeorganisationen CLEAN, der arbejder med den grønne omstilling i Danmark, skal sikre, at de danske maskinstationer bliver langt mere energibesparende, end det er tilfældet i dag.

International Pitch Workshop in Copenhagen

CLEAN får ny formand

Ny formand for CLEAN er Henrik Bindslev. Mød hele den nye bestyrelse her. 

Velkommen til CLEANs nye hjemmeside

CLEAN er glade for at kunne byde jer velkommen til vores nye hjemmeside. Med en deadline d.30 maj 2017, har vi haft meget travlt. Der vil over sommeren komme masser af nyt indhold og opdateringer