Beyond Beta – CleanTech Acceleration

I Danmark er vi blandt verdens bedste til at skabe rammerne for etablering af virksomhed. Dog vokser nystiftede virksomheder sig sjældent særligt store, og i Danmark halter vi bagud i forhold til lande vi ellers sammenligner os med såsom Sverige, Finland og Tyskland.

Hvis vi vil skabe flere vækstvirksomheder, skal vi fokusere på de startups, som inden for to år fra stiftelsen beskæftiger mindst ti ansatte og tre år herefter har en gennemsnitlig vækst i antallet af ansatte på mindst 10 procent – de såkaldte vækstiværksættervirksomheder.

Siden januar 2022 har Clean igennem Beyond Beta hjulpet 23 vand- og miljøteknologiske startups med at lægge fundamentet for deres forretning – og det arbejde fortsætter vi med fra 1. januar 2024 og frem.

Gennem samarbejde med Erhvervshusene, Accelerace og flere større aktører i de relevante brancher kan startups få vejledning til at lægge fundamentet for deres forretning med stor succes og udvikling. F.eks. har vandstartups fået sparring og 1:1 møder med Grundfos, Kamstrup og Aarhus Vand om, hvordan startups bedst tilgår markedet og løser dets behov.

Vil du også få unik brancheindsigt i miljø- eller vandsektoren, og samtidig være en del af Danmarks største projekt for vækst-iværksættere, kontakt Henrik Nørgaard for at høre mere.

Tidligere deltagere har sagt …

FLOW har vist os en vej og retning som har
hjulpet os meget. Vi var meget tidligt på den
og skulle først i gang med at bygge.” – Cecilie Røes Andersen, Founder, RobSub

Clean er en del af konsortiet bag initiativet Beyond Beta som fortsætter en succesfuld, ambitiøs indsats, der fokuse-rer på at finde og fremme danske vand- og miljøteknologiske startups, som har potentialet til at blive vækstiværk-sættere.

Clean er en del af konsortiet bag initiativet Beyond Beta som fortsætter en succesfuld, ambitiøs indsats, der fokuserer på at finde og fremme danske vand- og miljøteknologiske startups, som har potentialet til at blive vækstiværksættere.

Varighed
01/01/2024 – 31/12/2026

Budget
1.482.637 DKK

Støttet af


Vil du vide mere?


Andre projekter

Alle projekter
  • Trace

  • CO2 Vision NeXt

  • COP – Circular Ocean-Bound Plastic

  • Simply