Norden på Barcelona Smart City Expo 2017

13
nov

Arrangement

Norden på Barcelona Smart City Expo 2017

Du kan med fordel tage afsted sammen med CLEANs netværk, hvis du vil deltage i dette års Smart City Expo og World Congress. Sidste år var 70 danskere afsted til Barcelona sammen med CLEAN for at høre spændende oplæg om fremtidens smart cities fra talere som Ellen McArthur og Parag Khanna, møde nye forretningspartnere, netværke med nye og kendte ansigter, samt deltage i CLEANs række af side-events, arrangeret i forbindelse med expoen.

Kort nyt fra clean

CLEAN Green Plan indgår samarbejde med større brancheorganisation

CLEAN Green Plan præsenterer d.1 juni et nyt spændende samarbejde med en større brancheorganisation om grønne forretningsplaner til deres medlemmer. Følg med på CLEANs hjemmeside og vores projekthjemmeside.

Vil du deltage i dette års Smart City Expo i Barcelona?

… Så kan du med fordel tage afsted sammen med CLEANs netværk og blive en del af et dansk Smart City-netværk i Barcelona.

Sidste år var 70 danskere afsted til Barcelona for at høre spændende oplæg om fremtidens smart cities fra talere som Ellen McArthur og Parag Khanna, møde nye forretningspartnere, netværke med nye og kendte ansigter, samt deltage i CLEANs række af side-events, arrangeret i forbindelse med expoen.

Når du rejser med CLEAN, har du mulighed for at deltage som enten:

CLEAN vil for 5. år i træk være arrangør af den danske deltagelse på Barcelona Smart City Expo. Deltager du som udstiller, har du i år muligheden for at udstille din teknologi eller løsning sammen med Nordens bedste byer og virksomheder på dette års 420 m2 nordiske pavillon midt på expoen. Derudover har du mulighed for at deltage i side-events, som fx. matchmaking på højt niveau og en VIP-dinner tirsdag aften, som kun er for udstillere samt særligt inviterede gæster. 

Er du interesseret i blot at deltage som netværksdeltager, vil du kunne købe vores Netværkspakke, som indholder:

  • Adgang til expo og kongres i 3 dage
  • Hotelværelse på 4* Hotel Ayre Caspe
  • Netværksmiddage
  • Transport t/r mellem expo og hotel, samt afhentning i lufthavnen ved ankomst mandag
  • Studietur mandag

“Super program, Brokerage, pitching event, Masser af potentielle kunder” – Wastecontrol, udstiller på den danske pavillon 2016

Ved din tilmelding til denne tur, vælger du blot selv antal dage, og hvilke, du ønsker at deltage på – så ordner vi resten. Det eneste, du selv skal gøre, er at booke din flybillet. Deltager du som udstiller, vil du blive indkaldt til et par møder, hvor du sammen med os og udstillergruppen, kan sikre dig, at du får den bedste udstilling.

“Rigtig godt med en spændende sammensætning af danske deltagere” – InfinIT, netværksdeltager 2016

Du kan læse mere om konferencen og det officielle program på www.smartcityexpo.com

Prisen for at udstille:

  • SMV’er (<250 ansatte) og videninstitutioner: 22.000 DKK (medlem af CLEAN) | 42.000 DKK (ikke medlem af CLEAN)
  • Virksomheder (>250 ansatte) og Kommuner: 42.000 DKK (medlem af CLEAN) | 62.000 DKK (ikke medlem af CLEAN)

Prisen for netværkspakken:

Da du i år kan vælge antal dage, du ønsker at deltage, vil prisen variere alt afhængigt af dine valg. Som udgangspunkt vil du dog kunne vælge mellem 3 standard-pakker (for CLEAN-medlemmer):

1 dag = 4000 DKK. Inkluderer: 1 dages adgang til udstilling og kongres (værdi 3700 DKK) + 1 hotelovernatning + 1 middag + transfer til expo t/r

2 dage = 7500 DKK. Inkluderer: 3 dages adgang til udstilling og kongres  (værdi 7500 DKK) + 2 hotelovernatninger + 2 middage + transfer til expo-hotel t/r

3 dage = 9000 DKK. Inkluderer: 3 dages adgang til udstilling og kongres (værdi 7500 DKK) + 3 hotelovernatninger + 3 middage + transfer til expo-hotel t/r

Er du ikke medlem af CLEAN, kan du stadig godt få glæde af netværkspakken:

1 dag = 7000 DKK. Inkluderer: 1 dages adgang til udstilling og kongres (værdi 3700 DKK) + 1 hotelovernatning + 1 middag + transfer til expo t/r

2 dage = 10500 DKK. Inkluderer: 3 dages adgang til udstilling og kongres  (værdi 7500 DKK) + 2 hotelovernatninger + 2 middage + transfer til expo-hotel t/r

3 dage = 12000 DKK. Inkluderer: 3 dages adgang til udstilling og kongres (værdi 7500 DKK) +3 hotelovernatninger + 3 middage + transfer til expo-hotel t/r

Partnere

Relaterede projekter

Norden på Barcelona Smart City Expo 2017

Du kan med fordel tage afsted sammen med CLEANs netværk, hvis du vil deltage i dette års Smart City Expo og World Congress. Sidste år var 70 danskere afsted til Barcelona sammen med CLEAN for at høre spændende oplæg om fremtidens smart cities fra talere som Ellen McArthur og Parag Khanna, møde nye forretningspartnere, netværke med nye og kendte ansigter, samt deltage i CLEANs række af side-events, arrangeret i forbindelse med expoen.

Northern Connections

SMV'er skal udvikle grønne løsninger med eksportpotentiale gennem samarbejde mellem klynger, by og regioner på tværs af Nordsøregionen.

Syddansk OPI-pulje

Støtte til offentlig-privat innovationsprojekter til at understøtte kommercialisering af innovative produkter eller serviceydelser.

Big Data Business Academy

Big Data Business Academy henvender sig til virksomheder (specielt SMV’er) i brancher, hvor der genereres meget data og hvor der er størst uudnyttede potentiale for at anvende Big Data strategisk. Projektet inddrager desuden innovative virksomheder, som lever af at arbejde med Big Data, samt eksperter fra videninstitutionerne.

Energy in Water

Energy in Water ESCP stræber mod at give næring og udnytte væksten og valorisationspotentialet for SMV’ere, som arbejder inden for vand- og energi Nexus, samt at skabe en fælles strategi for partnerskabet, der kan drive den internationale konkurrenceevne for disse europæiske virksomheder, udvikle løsninger til globale udfordringer og opkommende muligheder på markedet.

WKHYG

Producenter af energieffektiv teknologi til landbrug og fødevarer får tilbuddet om at få direkte tilskud til at skabe ny vækst i virksomheden. Samtidig understøttes de med et netværk, der giver værdi når der skal skabes nye effektive energibesparende løsninger

DSP China Desk

CLEAN skal hjælpe med at få professionaliseret og effektiviseret forretningselementet i de dansk-kinesiske samarbejdsaftaler.

SCALE-UP NSR

Fem klynger i Nordsøregionen matcher store virksomheder og innovative SMVer gennem "Meet the Buyer" events. SMV'erne tilbydes forskellige uddannelsesforløb og økonomisk tilskud til deres internationale rejseaktivitet. 

Droner

Projektet skaber vidensamarbejde omkring specifikke miljøudfordringer og innovationspotentialer.

CLEAN 3.0

CLEAN forløser Region Syddanmarks vækstpotentiale indenfor styrkepositionen energieffektive teknologier igennem innovationssamarbejder.

Smart Energy 2 Market

”Smart Energy to market” – et projekt der skal udvikle systemløsninger inden for energiområdet.

FURGY CLEAN Innovation

FURGY CLEAN Innovation accelerer innovation og samarbejde inden for clean energy i den dansk-tyske grænseregion.

Innovative plastic sorting and reprocessing solution

CLEAN is facilitating an innovative tender on a best-of-art solution for sorting and reprocessing plastic waste from Danish households.

Datahub og kompetencecenter

Region Hovedstaden ønsker at etablere en fælles regional-kommunal datahub som kan understøtte aktørerne i regionen. Formålet med projektet er at anvise hvilke behov som et kompetencecenter skal opfylde samt komme med anbefalinger til, hvorledes kompetencenteret kan realiseres.

Scale-Up Denmark – Center for Energieffektive Teknologier

Har du en teknologi der kan revolutionere energisektoren, så er det her du kan få den skaleret i samarbejde med de bedste danske samarbejdspartnere.

News

CLEAN på Folkemødet 2017

I sidste uge gæstede CLEAN for første gang Folkemødet på Bornholm med stor succes. Folkemødet er en unik mulighed for CLEAN til at debattere, mødes med samarbejdspartnere og skabe fokus på den grønne omstilling. 

Læs mere

News

PRESSEMEDDELELSE: Ny aftale gør danske maskinstationer grønnere

Et nyt samarbejde mellem brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) og klyngeorganisationen CLEAN, der arbejder med den grønne omstilling i Danmark, skal sikre, at de danske maskinstationer bliver langt mere energibesparende, end det er tilfældet i dag.

Læs mere

News

CLEAN får ny formand

Ny formand for CLEAN er Henrik Bindslev. Mød hele den nye bestyrelse her. 

Læs mere

News

Velkommen til CLEANs nye hjemmeside

CLEAN er glade for at kunne byde jer velkommen til vores nye hjemmeside. Med en deadline d.30 maj 2017, har vi haft meget travlt. Der vil over sommeren komme masser af nyt indhold og opdateringer

Læs mere

News

Sammen om klimatilpasning

Klimaudfordringer, skybrud, 100 års hændelse, oversvømmelser og klimatilpasning er alle ord, der bliver brugt oftere og oftere. Stigende vandmængder er en aktuel samfundsudfordring, der giver store og små udfordringer for bygningsejere, spildevandsselskaber, kommuner, forsikringsselskaber m.fl.

Læs mere