Nyheder

Arkiv

#SmarterCitiesNow Solution Challenge

#SmarterCitiesNOW Solution Challenge er et Open Call hos Tech Nordic Adviocates for start-ups/scale-ups/SMV'er, som arbejder med løsninger, der skal skabe smarte og bæredygtige byer. Du kan deltage i konkurrencen nu! Der er deadline for indsendelse d. 15. september 2017. 

Højt politisk engagement til klyngeudvikling i Nordsøregionen

DTU High Tech Summit – Skal du med?

DTU High Tech Summit - Skal du med?

PRESSEMEDDELELSE: Jysk samarbejde styrker vækst og konkurrence i Nordsøregionen..

Aalborg kommune, Århus kommune, CLEAN, Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark er nu gået sammen i et Nordsø-partnerskab for at løse udfordringen og styrke konkurrenceevnen for jysk erhvervsliv

ENERGY COOL ER ÅRETS SCALE-UP VIRKSOMHED INDENFOR ENERGIEFFEKTIVE TEKNOLOGIER

Forestil dig en fremtid uden net forbindelse! Sådan åbnede Fredericia virksomheden deres del af showet og den udfordring løser Energy Cool bl.a. med intelligent køling. Ved Semifinalen i Musikhuset Esbjerg blev Energy Cool kåret som 2017 vinder af Next Step Challenge årets Scale-Up Denmark virksomhed indenfor Energi Effektive Teknologier.

CLEAN på Folkemødet 2017

I sidste uge gæstede CLEAN for første gang Folkemødet på Bornholm med stor succes. Folkemødet er en unik mulighed for CLEAN til at debattere, mødes med samarbejdspartnere og skabe fokus på den grønne omstilling. 

PRESSEMEDDELELSE: Ny aftale gør danske maskinstationer grønnere

Et nyt samarbejde mellem brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) og klyngeorganisationen CLEAN, der arbejder med den grønne omstilling i Danmark, skal sikre, at de danske maskinstationer bliver langt mere energibesparende, end det er tilfældet i dag.

International Pitch Workshop in Copenhagen

CLEAN får ny formand

Ny formand for CLEAN er Henrik Bindslev. Mød hele den nye bestyrelse her. 

Velkommen til CLEANs nye hjemmeside

CLEAN er glade for at kunne byde jer velkommen til vores nye hjemmeside. Med en deadline d.30 maj 2017, har vi haft meget travlt. Der vil over sommeren komme masser af nyt indhold og opdateringer